Liver Biology Medical Anatomy

Na zdravá játra pomůže ostropestřec v přírodním balení

O detoxikaci jater se v souvislosti se zimou opravdu hodně mluví. Nedostatek slunečního světla vede k tomu, že značná část procesů v našem těle neprobíhá přesně tak, jak by měla. Nahromaděné toxiny jsou zodpovědné za únavu, nedostatek vitamínů a minerálů se projevuje na potížích se soustředěním apod.

Mezi přírodní doplňky stravy pro krásu a zdraví jater se už po dlouhá léta řadí extrakty z ostropestřce mariánského (Silybum marianum). Bývá nazýván také stříbrný bodlák, ostrolist, podstřel, kardus mariánský nebo Kristova koruna. Dorazil k nám ze Středomoří a kromě jater příznivě ovlivňuje žlučník a poslouží rovněž jako silný antioxidant.

Ostropestřec a jeho účinky

Přírodní produkty z ostropestřce ocení zejména vaše játra. Poslouží i jako účinná detoxikace a přitom nemusíte sázet na popíjení hořce chutnajícího čaje nebo polykání rozmělněného prášku ze semen. Český výrobce Naturvita vám přináší produkt Ostropestřec plus Artyčok, v němž se pro větší účinek snoubí pozitivní vlastnosti hned dvou bylinek.

Ostropestřec mariánský přispívá k pročišťování těla, pomáhá udržovat srdce v normálním stavu, chrání jaterní tkáň a podporuje její regeneraci. Ve spojení  s artyčokem povzbuzuje vylučování žluči. Artyčok zeleninový pak pomáhá s trávením, detoxikuje a v neposlední řadě také snižuje hladinu krevních tuků a pomáhá ji udržovat na normální úrovni, čímž přispívá i k udržení tělesné hmotnosti.

Přečtěte si také:  Podpora činnosti jater: Nezapomínejte na pravidelný detox a prevenci

Ryze český výrobce Naturvita vám přináší snadno polykatelné kapsle právě s ostropestřcem a artyčokem. Užívají se 1-2 denně.

Proč si dopřát bylinné extrakty

Zatímco obsah účinných látek má v nejrůznějších čajích či odvarech různou koncentraci, u profesionálně připravovaných produktů se toto stát nemůže. Obsah bylin je kontrolovaný a nepodléhá tedy např. ročnímu období, v němž jednotlivé rostliny vyzrály. Zjistěte, kde koupit výhodně přírodní doplněk stravy Ostropestřec plus Artyčok, a udělejte něco pro své zdraví ještě dnes.

Chcete mít krásné vlasy, nehty a pleť?

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *